VS721 BOTTOM COAT™

• BESCHERMT TEGEN ALGEN, MOSSELEN, ZEEPOKKEN, OSMOSE
• VERLAAGT DE WEERSTAND VAN DE ROMP WAARDOOR EEN HOGERE SNELHEID WORDT BEHAALD EN HET BRANDSTOF GEBRUIK AFNEEMT
• Dekking: 400sq. ft. een jas (16oz fles), 3200sq. ft. een jas (1us gal kruik)
• HELDER GLANZEND RESULTAAT

GEMAKKELIJK AANVRAGEN:
Veeg op en buff voor een super gladde, perfect heldere, beschermende barrièrelaag. 2 jassen beschermen de meeste boten het hele seizoen.

VS721 BOTTOM COAT™ kan worden toegepast op glasvezel, aluminium, harde geverfde oppervlakken, outdrives, trimlippen, stutten, door rompfittingen, enz.

ROUTEBESCHRIJVING:
Het oppervlak moet schoon en droog zijn.

GLASVEZEL EN GESCHILDERDE BOTEN: verwijder de groei van de zee met ALGAE STRIP™. Waterlijnvlek verwijderen met WATERLINE STAIN REMOVER™. Voorbereiding van de romp met BOAT SCRUB™.

ALUMINIUM BOTEN EN PONTOONS: verwijder de groei van de zee met ALGEX™. Reinig en helder met ALUMABRITE™. Bescherm met ALUMETRON™.
Breng de VS721 BOTTOM COAT™ aan met een vochtige spons of doek. Zorg ervoor dat alle blootgestelde oppervlakken en crevises gecoat zijn. Laat het drogen en verwijder de waas met een zachte, droge doek. Breng een tweede laag aan na 24 uur. Laat dit 48 uur uitharden voordat je de boot start.

Beweging van boot door water maakt de romp continu schoon. Stationaire boten kunnen periodiek worden schoongemaakt met een spons of dekborstel. Aan het einde van het seizoen of na bevestiging van de groei van de zee, was je met een hogedrukreiniger of gebruik je BOAT CLEAN PLUS™ met een spons. Zeepokken en zebramosselen moeten mogelijk worden afgeschraapt. Verwijder lijmresten met ALGAE STRIP™ of ALGEX™.

GOED SCHUDDEN VOOR GEBRUIK
NIET BEVRIEZEN
BUITEN BEREIK VAN KINDEREN HOUDEN


VOORZICHTIGHEID:
Bevat petroleumdestillaten. In het geval van oogcontact goed spoelen met water. Bij inslikken NIET laten braken. Bel een Antigifcentrum of een arts onmiddellijk.