VINYL GUARD™

• BESCHERMT
• HERSTELT
• WATERAFSTOTEND

Regelmatig gebruik van VINYL GUARD™ zorgt voor een lange levensduur en behoud de kwaliteit van vinyl zittingen, dektenten, cabriokappen en stootkussens. VINYL GUARD™ is niet vet en veroorzaakt geen vlekken op kleding.

VINYL GUARD™ unieke dubbel barriere systeem geeft langdurige bescherming aan intern en extern vinyl. De eerste penetreert diep in de stof en herstelt de veerkracht, soepelheid en kleur. De tweede barriere blijft op het oppervlakte en beschermt tegen penetratie en verslechtering door schimmel, zonnebrandolie, vuil, water, vlekken, viezigheid, zon en ozon.

GEBRUIKSAANWIJZINGEN:
Vinyl moet worden schoongemaakt en gedroogd voor het aanbrengen van VINYL GUARD™. Maak het vinyl schoon met EZ VINYL CLEANER ™. Brengt VINYL GUARD™ aan met een vochtige spons of doek en breng het in lange bewegingen gelijkmatig aan. Laat het drogen. Breng daarna een tweede laag aan.

BRENG HET NIET AAN OP EEN WARM OPPERVLAK OFS IN HET ZONLICHT.

GOED SCHUDDEN VOOR GEBRUIK, NIET INVRIEZEN

WAARSCHUWING:
Aanraking met de ogen vermijden. Draag geschikte handschoenen en een beschermingsmiddel voor de ogen/voor het gezicht. Bij inslikken niet het braken opwekken; direct een arts raadplegen en de verpakking of het etiket tonen.