SPEED CLEAN™

• GEBRUIK OP HYPALON, VINYL, RUBBER, POLYESTER, ROESTVRIJ STAAL EN CHROOM
• BEVAT HYPEXINE

VERWIJDERT:

Oxidatie, verkalking, roest, vuil, olie, vogeluitwerpselen, insectvlekken en de meeste vlekken van opblaasbare boten.

GEBRUIKSAANWIJZING:

RUWE OPPERVLAKKEN: Maak nat met water. Breng SPEED CLEAN™ aan en schrob met spons of borstel tot het schoon is. Spoel schoen. Goed laten drogen. Bescherm met POLY GUARD™.

GLADDE OPPERVLAKKEN: Breng SPEED CLEAN™ aan en wrijf met vochtige spons of doek totdat het oppervlak glad aanvoelt, schoon is en de originele kleur terug is. Spoel met water. Droogmaken. Bescherm polyester met PREMIUM BOAT SHINE™. Bescherm buis en rubber met POLY GUARD™.

METAAL: Breng SPEED CLEAN™ aan op zachte doek en polijst tot het metaal glanst. Bescherm met PREMIUM BOAT SHINE™.

LET OP: SPEED CLEAN™ bevat HYPEXINE™ om de vlek uit te trekken. Aangeraden wordt het oppervlak te testen op kleurvastheid voor het schoonmaken.

GOED SCHUDDEN VOOR GEBRUIK
NIET INVRIEZEN

WAARSCHUWING:
Achter slot en buiten bereik van kinderen bewaren. Draag geschikte handschoenen en een beschermingsmiddel voor de ogen/voor het gezicht. Schadelijk bij inslikken.

EERSTE HULP:
Bevat Alpha Terpineol. Bij aanraking met de ogen onmiddellijk met overvloedig water afspoelen en deskundig medisch advies inwinnen. Ingeval van ongeval of indien met zich onwel voelt, onmiddellijk een arts raadplegen (indien mogelijk hem dit etiket tonen).