REPELIN™

• FAUTE REVÊTEMENT DE SORTIE VOOR RUBBERBOTEN

MAKKELIJK AAN TE BRENGEN:
Breng aan en wrijf in. Zorgt voor een super gladde beschermende laag om aangroei tegen te gaan. Maakt het gebruik van andere Foul Release Coating overbodig. Beweging van de boot door het water verwijderd nieuwe aangroei.

GEBRUIKSAANWIJZINGEN: Maak rubberboot schoon met SPEED CLEAN™. Breng 2 lagen POLY GUARD™ aan op alle PVC of Hypalon oppervlakten. Laat minimaal 24 uur inwerken. Breng REPELIN™ aan met vochtige spons op alle oppervlakken die in aanraking komen met water, inclusief onderdelen van polyester, aluminium en buitenboordmotor. Wrijf krachtig en zorg ervoor dat alle oppervlakken en naden zijn bedekt. Laat drogen. Haal nevel weg met een zachte doek of borstel. Breng na 24 uur een 2e laag aan en poets tot het glanst. Laat minimaal 48 uur inwerken voordat u de boot te water laat.

LET OP: Breng niet aan op Hypalon of PVC oppervlakken die niet zijn beschermd door POLY GUARD™. Breng niet aan op schroefbladen.

GOED SCHUDDEN VOOR GEBRUIK
NIET INVRIEZEN

WAARSCHUWING:
Bevat afgeleiden van aardolie. Irriterend voor de ogen en de huid. Draag geschikte handschoenen en een beschermingsmiddel voor de ogen/voor het gezicht. Bij inslikken niet het braken opwekken; direct een arts raadplegen en de verpakking of het etiket tonen. Buiten bereik van kinderen bewaren.