PREMIUM BOAT SHINE™

• Dekking: 400sq. ft. een jas (16oz fles)

• MAKKELIJK AAN TE BRENGEN – BRENG AAN & VEEG AF.

MET VS721 VOOR LANGERE DUURZAAMHEID

PREMIUM BOAT SHINE™ is een nieuwe duurzame complexe polymer deklaag die een langere levensduur heeft dan andere polijst en wax producten. Ideaal voor polyester, aluminium, geverfde oppervlakken, chroom, rvs, messing en brons.

Bevat UV filters die helpen om kalkaanslag en verkleuring te voorkomen. Helpt om polyester te beschermen tegen blaasvorming en osmose.

GEBRUIKSAANWIJZING:
Maak de boot schoon met BOAT CLEAN PLUS™. Indien de boot kalkaanslag, roest, verkleuring, schaafplekken of vlekken vertoond, maak de oppervlakte schoon met BOAT SCRUB™. Verwijder de algen en algenvlekken met ALGAE STRIP™. Verwijder vlekken op de waterlijn met WATERLINE STAIN REMOVER™.

Breng PREMIUM BOAT SHINE™ aan met vochtige spons op schone droge boot. Laat drogen. Haal dampresten weg met een droge schone doek.

Breng een tweede laag aan voor een bescherming voor het gehele seizoen. Laat eerste laag minimaal 24 uur inwerken.

LET OP: Indien u PREMIUM BOAT SHINE™ aanbrengt in direct zonlicht doe dan kleine oppervlakten tegelijk en neem het af voor het droogt. Ideale werktemperatuur is: 15°C tot 26°C.

GOED SCHUDDEN VOOR GEBRUIK
NIET INVRIEZEN

WAARSCHUWING:
Bevat afgeleiden van aardolie. Irriterend voor de ogen. Aanraking met de ogen vermijden. Draag geschikte handschoenen en een beschermingsmiddel voor de ogen/voor het gezicht. Bij inslikken niet het braken opwekken; direct een arts raadplegen en de verpakking of het etiket tonen. Buiten bereik van kinderen bewaren.