ODOR FREE™

• AANGENAME GEUR
• ZEER GECONCENTREED, VOOR LANGDURIG GEBRUIK
• DUURZAME FORMULE
• AANBEVOLEN VOOR VUILWATERTANKS MET NIVEAUINDICATIE

ODOR FREE™ is mileuvriendelijk. Neutraliseert geuren bij contact. Tast metaal niet aan. Geschikt voor alle toiletten en vuilwatertanks in schepen, caravans en campers. Breekt afvalstoffen in vuilwatertank en scheepstoilet af. Voorkomt onaangename geuren /luchtjes in toiletruimte en vastzitten van afsluiters. Bevat geen formaldehyde. Houdt de bodem van de vuilwatertank schoon. Verstopt niet. Biologisch afbreekbaar. Gebruik gewoon toiletpapier.

GEBRUIKSAANWIJZINGEN:
Aan het begin van het seizoen voegt u 113 gram ODOR FREE™ plus per liter tankinhoud 25 gram toe in het het toilet of vuilwatertank. Indien u weinig gebruik maakt van het toilet en/of de vuilwatertank weinig leegt dan kunt u meer ODOR FREE™ toevoegen zodat u geen last heeft van de onaangename geuren.

Voor gebruik automatisch bijvulsysteem, raadpleeg de gebruiksaanwijzing.

WAARSCHUWING:
Buiten bereik van kinderen bewaren. Aanraking met de ogen en de huid vermijden. Draag geschikte handschoenen en een beschermingsmiddel voor de ogen/voor het gezicht. Bij inslikken niet het braken opwekken; direct een arts raadplegen en de verpakking of het etiket tonen.