GREEN GENIE™

GREEN GENIE™ gebruikt een organisch zout, in plaats van hoogst corrosive, verdampende zuren en chemicalien, om aangroei op polyester te verwijderen. Maakt het gebruik veiliger en meer mileuvriendelijk.

AANBRENGEN – AFSPOELEN
VERDAMPT NIET
WERKT CHEMISCH – INDUSTRIËLE KRACHT

GEBRUIKSAANWIJZING:
1. Gebruik een schrobborstel of hogedrukspuit om losse algen te verwijderen. Schraap mosselen en zeepokken af.

2. Breng GREEN GENIE™ aan op de scheepsromp met een chemisch bestendige verfroller of een tuinsproeier. Begin met aanbrengen bij de kiel, werk omhoog tot de waterlijn totdat alle algen, schelpdieren en vlekken zijn bedekt. 30 tot 60 minuten laten inwerken. Bij grotere concentraties kunnen meerdere lichte borstelbeurten nodig zijn gebruik eventueel een plastic of houten schraper.

3. Goed afspoelen met water. Herhalen als het nodig is totdat de romp schoon is. Resterende vlekken kunnen verwijderd worden met BOAT SCRUB™.

4. Breng VS721 BOTTOM COAT™ aan op de bodem en PREMIUM BOAT SHINE™ op de romp voor langdurige bescherming.

WAARSCHUWING:
Niet vermengen met bleekmiddel of ammonia. Draag een beschermingsmiddel voor de ogen/voor het gezicht. Wees zorgvuldig. Adem geen dampen in. Draag tijdens opspuiten een mondcap.
Alleen gebruiken op polyester. Schade kan voorkomen op andere materialen of verf. Bescherm naburige gedeeltes met maskeertape en afdekplastic.

WAARSCHUWING:
Bevat Laag pH Organisch Zout. Irriterend voor de ogen.

VEILIGHEID:
Buiten bereik van kinderen bewaren. Aanraking met de ogen vermijden. Bij aanraking met de ogen onmiddellijk met overvloedig water afspoelen en deskundig medisch advies inwinnen. In geval van inslikken onmiddellijk een arts raadplegen en verpakking of etiket tonen.