CLEAR VIEW KIT™

• REINIGER/BESCHERMER VOOR ALLE DOORZICHTIGE KUNSTSTOFFEN

GEBRUIKSAANWIJZING:
Breng CLEAR VIEW™ CLEANER No.1 op een schone droge witte doek en wrijf stevig in het kunststof. Haal resten weg met een droge schone doek. Herhaal totdat het kunststof weer geheel transparant is. Breng CLEAR VIEW™ PROTECTOR No.2 aan om transparantheid te handhaven.

CLEAR VIEW™ PROTECTOR No.2 Bevat: Antistatische eigenschappen die aanslag van stof en vuil tegengaat,zonneschermen beschermt tegen vertroebeling en vergeling. Regelmatig gebruik verlengt de levensduur van alle doorzichtige kunststof.

Wanneer het kunststof is vergeeld, bekrast of wit is geworden, maak eerst schoon met CLEAR VIEW™ CLEANER No.1. Breng CLEAR VIEW™ No.2 aan op een zachte witte doek en wrijf stevig over het kunststof. Poets met een droge schone doek, die niet pluist, totdat het kristal helder glanst. Herhaal dit om de 4 tot 6 weken om kunststof als nieuw te laten lijken.

NIET INVRIEZEN
GOED SCHUDDEN VOOR GEBRUIK

RISICO:
Bevat afgeleiden van aardolie.

SCHADELIJK:
an longschade veroorzaken na verslikken.

VEILIGHEID:
Bij inslikken niet het braken opwekken; direct een arts raadplegen en de verpakking of het etiket tonen. Blootstelling vermijden, voor gebruik speciale aanwijzing raadplegen. Ingeval van ongeval of indien men zich onwel voelt, onmiddellijk een arts raadplegen (indien mogelijk hem dit etiket tonen).