BOAT SCRUB™

• VERWIJDERT OXIDATIE, KALKAANSLAG, SCHRAMMEN, ROEST, VUIL, AANTASTING EN VLEKKEN OP POLYESTER, ALUMINIUM, CHROOM, KOPER, ROESTVRIJ STAAL, VINYL, RAILINGEN EN STOOTWILLEN.

GEBRUIKSAANWIJZINGEN:

DEOXIDIZE POLYESTER, VERWIJDERT VERGELING, VLEKKEN, SCHRAMMEN EN POLIJST METAAL.

Breng BOAT SCRUB™ aan op een schone, droge doek en wrijf totdat het oppervlak glad is, de originele kleur hersteld is en alle vlekken en schrammen verwijderd zijn. Werk in kleine gedeeltes. Wrijf met schone droge doek totdat het oppervlak glanst. Draai de doeken regelmatig om. Bescherm het oppervlak met PREMIUM BOAT SHINE™.

ANTISLIP EN RUWE OPPERVLAKKEN:
Maak het oppervlak nat met water, breng BOAT SCRUB™ aan en schrob met dekborstel. Schoonspoelen en droogvegen. Beschermen met SURE STEP™.

DOFFE GLANS EN GROTE BEURT:
Breng BOAT SCRUB™ aan op een natte MARINE POWER MITT™ en veeg het oppervlak totdat het schoon is. Spoelen en drogen. Als het droog is, bescherm het met PREMIUM BOAT SHINE™.

VLEKKEN EN HARDNEKKIG VUIL OP VINYL:
Meng ½ BOAT SCRUB™ en ½ EZ VINYL CLEANER™. Schrob met harde borstel en spoel schoon. Breng VINYL GUARD™ aan voor bescherming.

OPMERKING:

BOAT SCRUB™ bevat HYPEXINE™ voor vlekken. Test op het oppervlak voor kleurvastheid voor gebruik. Voor het beste resultaat, was het oppervlak met BOAT CLEAN PLUS™ voor gebruik van BOAT SCRUB™. Bij gebruik op polyester, gebruik lamswol pad in draaiende bewegingen totdat het polyester glimt. Gebruik GEEN extreme kracht of er kan schade optreden. Hou het oppervlak met BOAT SCRUB™ ten allen tijden vochtig.

NIET INVRIEZEN
GOED SCHUDDEN VOOR GEBRUIK

WAARSCHUWING:
Buiten bereik van kinderen bewaren. Draag geschikte handschoenen en een beschermingsmiddel voor de ogen/voor het gezicht. Schadelijk bij opname door de mond.

EERSTE HULP:
Bevat Alpha Terpineol. In geval van inslikken onmiddellijk een arts raadplegen en verpakking of etiket tonen.